לשבור את העול

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/11/2013 | 14:20 | מאת: אלכס

שלום שמי אלכס ואני בן 25. לפני כשנה החלטתי לטוס לדרום אמריקה וכשבוע לפני הטיסה התחלתי לחוש התקפי חרדה. למרות הפחד הגדול קניתי תמצית פרחי באך(על סמך פורומים שקראתי), טסתי לחודש והתמודדתי עם הקושי החדש והמפחיד כל כך. כשחזרתי ארצה עשיתי בדיקות אצל מומחים ואמרו לי שאני בריא פיזית. כיום אני עדיין סובל מכך(לא ברמה של ההתקפי חרדה דאז אבל עדיין קיימות בחילות ואו סחרחורות במצבים יומיומיים כמו נהיגה או כניסה למעלית וכו). אני עדיין מנסה להתמודד עם זה לבד ללא עזרת פסיכולוג או כדורים. בנוסף, אני סטודנט שנה ראשונה ומצבי הכלכלי לא מאפשר לי הוצאות חדשות. חשוב לי לציין שאף אחד מקרוביי לא יודע על כך ואני מעוניין לשמר את המצב. אודה מאוד אם תוכל להגדיר לי מה אני חווה? מהם דרכי ההתמודדות? מצפה בקוצר רוח לתשובתך,

אלכס אני חושש שבעייתך מורכבת מכדי שתוכל להסתפק ברעיונות ועצות. ואם אין לך תקציב לטיפול פסיכולוגי פרטי אתה יכול להסתייע בשירותי הייעוץ לסטודנטים באוניברסיטה/מכללה בה אתה לומד, או לפנות לקופת החולים אליה אתה שייך. בינתיים, תוכל להסתייע בטיפים לגולשים שבתחתית עמוד זה מימין ובאתר המעולה של דר ברוך אליצור.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה