חרדה מבדיקות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/02/2013 | 15:28 | מאת: ענת

שלום אני נלחצת מאוד בכל מה שקשור בבריאות שלי או של בני משפחתי כל פעם שהרופא שולח אותי לבדיקות אני ישר חושבת של המקרה הגרוע ביותר שיכול להיות וכמובן שהלחץ הזה גם משפיע על תוצאות הבדיקה לדוגמא בבדיקות לחץ דם וכו כיצד אוכל לטפל בזה?

ענת הבעיה שאת מתארת מוכרת ידועה ודי שכיחה אך מחייבת בדכ סיוע פסיכולוגי או היפנוטי מתאים. את יכולה אמנם להעזר בטיפים לגולשים שבתחתית עמוד זה מימין וכן ובמיוחד בטכניקות ההרפיה שבאתר המעולה של דר ברוך אליצור ( חפשי בגוגל ), אך אם תתקשי ביישום כדאי יהיה כאמור שתפני לפסיכולוג קליני מתאים המתמחה בגישת ה-CBT (התנהגותי-קוגנטיבי) והיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה