חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/09/2005 | 15:16 | מאת: טום

מזה כ7 חודשים לאחר תקופת בחינות קשה אני חווה התקפי חרדה שהורסים לי את שיגרת החיים. אני מתחילה להזיע יש לי יובש נוראי בפה ובלשון, עיקצוצים, ליקוי ראיה, כאב בצד שמאל ולחץ נוראי בחזה. אני מפסיקה את הפעולה שאני עוסקת בה, משכנעת את עצמי שכלום לא קורה והכל טוב אבל עדיין זה לא עובר ואני מרגישה שאני חייבת ללכת הביתה. יש לי לפעמים גם רעידות ואז אני בטוחה שבגלל זה אני חולה במשהו, יש לי תסחיף או משהו כזה... אני אציין כי לפני מס' חודשים סבא שלי נפטר , סבתא שלי מטופלת בקרדיולוגיה והאקס שלי עבר אירוע מוחין...התסמינים של הנ"ל מפחידים אותי ואני מזהה את חלקם אצלי ואז אני פוחדת. לאחרונה הנשימות שלי שטחיות ויש לי קושי לנשום אז אני מרגיעה את עצמי על ידי אוכל ואני יודעת שזה לא תקין. מה לעשות?

אין, לצערי, פתרונות של קסם. את יכולה לנסות ולהסתייע בטכניקות של הרפיה ודמיון-מודרך. אם זה לא יספיק, יהיה צורך בסיוע מקצועי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה