חרדת בחינות קשה - צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/07/2005 | 14:51 | מאת: דין דין

שלום, אני בת 22 ועומדת בסיום התואר הראשון בפסיכולוגיה בהצטיינות. תמיד הייתה לי חרדת בחינות אך משום מה עכשיו, לקראת סיום התואר, החרדה הגיעה לרמות חדשות שמשתקות אותי לחלוטין. בבחינה האחרונה אני שילשלתי כל השבוע לפני וביום הבחינה הקאתי, שילשלתי, רעדתי וכמעט התעלפתי. אך בכל מקרה הלכתי להיבחן. הסיבה שאני מחפשת עזרה היא שהייתה אמורה להיות לי בחינה היום אך אתמול הייתה לי מיגרנה קשה שנמשכה עד היום, קמתי עם עיניים נפוחות, בחילה, רעד בכל הגוף, שלשול ולבסוף, לקראת הצהרים התעלפתי. בעקבות כל זה החלטתי לא ללכת לבחינה ולגשת למועד אחר. אני רוצה לציין שאני לוקחת תרופות נגד דיכאון כבר מספר חודשים ובאופן כללי אני מתפקדת מעולה: אני מתחילה עבודה חדשה בשבוע הבא, אני עוברת דירה מחר ואני מתמודדת עם כל זה בצורה טובה. אך משום מה הבחינה פשוט הפילה אותי לקרשים ולכאורה אין לי סיבה לפחד כל כך מאחר והציונים שלי כמעט תמיד מעולים. לכן רציתי לשאול: איך אני מטפלת בבעיה שלי? למי אני פונה? והאם יש טיפול התנהגותי שיכול לעזור לי מהר מאחר ויש לי עוד בחינה באוגוסט שאני חייבת להצליח בה. האם מישהו יכול להפנות אותי למטפל התנהגותי באזור המרכז (רמת גן, גבעתיים, תל אביב) שיוכל לעזור לי? אודה על היענות מהירה ותומכת. שיהיה יום טוב!

פני אליי טלפונית, או במייל ונשתדל לעזור לך להגיע לגורם המתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה