חרדה , דחוף לי בבקשה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/09/2020 | 19:05 | מאת: דינה

בת 57, 5 שנים ציפרלקס כעת 20 מ"ג לאחרונה חרדות קשות מטופלת גם בסיביטי , הומלץ לקחת כדור קלונקס 5מג היום היה שיא החרדות התחלתי לחשוב מחשבות רעות ואז הפסיכיאטרית הוסיפה לי קוויטיפין רבע כדור בוקר רבע ערב ואני פוחדת , בבקשה מה אומרים ? דר' יקר עזור לי האם אוותר על הרבע של הכדור

דינה, הח"מ והפורום פסיכולוגיים ולא רפואיים. כך שאיננו עוסקים או מורשים להמליץ לגבי תרופות. מדברייך אני מבין שאת מקבלת טיפול פסיכולוגי בגישת ה- CBT, כך שכדאי שתשתפי את הפסיכולוג/ית אצלו/לה את בטיפול, בהתלבטותך. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה