מתחים וחוסר הרדמות....

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/07/2020 | 08:38 | מאת: ל

שלום בחודש האחרון, אני מתקשה להרדם משום שיש לי דלקת בכתף (כתף קפואה) ובגלל מתחים שאני לא עובדת ולא מקבלת אבטלה, אני בת 45 ומתקשה למצוא בגילי עבודה משום שמעדיפים את הצעירים ועכשיו בגלל הקורונה זה קשה אף יותר שמקומות נסגרים, שמתי לב שבחודש האחרון אני שוכחת מילה באמצע משפט 1. האם זה בגלל הגיל או בגלל המתח וחוסר שעות השינה? 2. נוטלת רסקיו לילה כבר 3 ימים וזה לא עוזר מה עוד ניתן לעשות? תודה

ל. על פי תיאורך, סביר שהשכחה שאת מתארת נובעת בעיקר מהמתח שלך. כמובן שמבלי להכירך מקצועית, אין אפשרות לקבוע זאת בודאות. כללית, להקלת מצוקתך תוכלי להסתייע ב"טיפים להתמודדות", בקישור להלן http://www.u4u.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=66330, אם זה לא יספיק, כדאי שתפני לקבלת יעוץ אצל פסיכולוג מתאים. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה