ציפרלקס השפעה וחרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/06/2020 | 21:10 | מאת: דנה

שלום עקב חרדה כללית קשה ניתן לי ציפרקלס(לקחתי בעבר והיתה השפעה מהירה)כעת אני בדיוק חודש עם הכדור 10 מילגרם,ועדיין עם חרדות ובלי תיאבון אני ממש אוכלת הרבה ובכח על מנת שלא ארד במשקל אבל משום מה עם כל מה שאני אוכלת לא עליתי גרם....והכדור טרם נתן את אותותיו האם זה הגיוני??בעבר שלקחתי ממש תוך שבועיים הרגשתי מצוין בדיקות דם תקינות נרופאה שוללת משהו רפואי ואומרת שאני לא עולה בגלל החרדות אבל אןכלת רק דברים משמינים איך זה הגיוני

דנה, הח"מ והפורום פסיכולוגיים ולא רפואיים. כך שאיננו עוסקים בתרופות. יחד עם זאת, מניסיוני עם מטופלים הנוטלים ציפרלקס, או תרופות אחרות מקבוצת SSRI, נראה שתחילת ההשפעה של התרופות הנ"ל עשויה לקחת מספר שבועות. בכל מקרה ולאור שאלותייך הנוספות, ראוי וכדאי שתבררי העניין עם הרופא/פסיכיאטר שנתן לך את התרופה. בנוסף ובמקביל כדאי שתפני לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי, להעמקת וקידום הטיפול בחרדותייך הקשות. ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה