חרדה כללית , במשך כל היום מהבוקר עד הלילה במשך מספר שנים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/04/2020 | 11:47 | מאת: יובל

שלום , מאז גיל הבגרות ועד היום גיל 34, אני זוכר שרוב חיי ליוותה אותי חרדה תמידית , מהרגע שאני קם ועד הרגע שאני נרדם. ניסיתי כל מיני טיפולי CBT שלא הניבו כלום. האם תרופות זה המילוט האחרון? חשוב לציין שהחרדה היא 24/7 ברמה גבוהה ומתמטאת במועקה, וחרדה כללית בכל הגוף.

יובל, מצער לשמוע על סבלך הרב. יחד עם זאת, תיאורך לא מפורט מספיק, כדי לנסות וליעץ לך בצורה ספציפית יותר. כללית, עדיף להסתייע בטיפול פסיכולוגי (לא רק CBT) ולהתמיד בו למשך זמן סביר של מספר חודשים לפחות. טיפול פסיכולוגי מתאים עשוי לייתר את הצורך בתרופות. יחד עם זאת, במקרים של סבל רב ומתמשך, הפוגע משמעותית גם בתפקוד, כפי שניתן להעריך מתיאורך התמציתי, סביר שיש מקום גם לטיפול תרופתי, הניתן בדרך כלל, במקביל ובשילוב עם טיפול פסיכולוגי. בכל מקרה, הריני ממליץ שתתיעץ בנדון עם הפסיכיאטר שלך ותפעל על פי המלצותיו. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה ...................... 054-754-9898

03/05/2020 | 13:45 | מאת: אנונימי

הי גם אני בת 34 ומרגישה כמוך.. אשמח ליצור איתך קשר..

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה