ארצה לשאול על תחושות של חרדה תודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/04/2020 | 20:40 | מאת: אייל

שלום דר !!! מטופל בתרופות בניהם לפונקס . אתמול נפגשתי עם הרופא ושיתפתי אותו על החרדה ממנה אני סובל והוא יש לו את שיטת הטיפול משלו . כלומר הוא אמר לי ממה אתה מפחד ??? אתה רואה כאן אריה ? תעבוד על עצמך תתמודד . אציין שאני נוטל גם קלונקס עם הטבה חלקית בלבד . אני שואל האם הרופא צודק בשלו או שעליו לתת לי תכשיר להירגע ?? תודה על תשובתך ואשמח המלצה על תכשיר שירגיע אותי בכדי שהתחושה שלי תשתפר תודה לילה טוב תגובה

04/04/2020 | 20:59 | מאת: אייל

שלום רב !! כהמשך חש ממש כמעט כל הזמן במתחים לחצים וחרדות שלעיתי ם הינם חזקות מאוד . נוטל כ 2 מ"ג קלונקס שכמעט ואינו עוזר או ל ככ מסיע לי . על איזה תרופה היית ממליץ כמובן בהמלצת הרופא שלי היית מציע לי לקחת כי זה בלתי נסבל תודה ושבוע טוב

אייל, כיון שאני והפורום פסיכולוגיים, אני מנוע מלעסוק בתרופות ובמתן המלצות לגביהן. בכל מקרה, רצוי ומומלץ שתפנה לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי. או במסגרת קופ"ח או באופן פרטי. טיפול מתאים עשוי ואמור לעזור לך, תוך זמן לא ממושך ואף יכול לייתר את הצורך בתרופות. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה לטיפול בהיפנוזה ............................... 054-754-9898

אייל, כבר עניתי לשאלתך האחרת, באותו נושא (ראה תשובתי הסמוכה לשאלה זו). לא ציינת מדוע וממתי אתה מטופל (מזה זמן, כנראה ?) בכדורים, כולל כדורי לפונקס. בהעדר אינפורמציה נוספת ורחבה יותר, אני לא יכול לשער ולהעריך מדוע הרופא לא נתן לך תרופות אחרות או נוספות. בכל מקרה, אם אתה לא מקבל בהווה טיפול פסיכולוגי, מומלץ שתפנה לייעוץ גם אצל פסיכולוג מתאים. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה לטיפול בהיפנוזה ......................... 054-754-9898

07/04/2020 | 15:32 | מאת: אייל

שלום !! אני מטופל אצל פסיכולוג אך חש ממש כל הזמן בהתמודדות . מאידך זה לא פשוט לנחליף רופא פסיכיאטר . זה פחד מהלא נודע מה גם אין לי כסף לפרטי . הלפונקס לבד כנראה לא ככ מתאפשר אז איני יודע מה לעשות אודה להתיחסותך ... הרבה תודה לך דר יקר

אייל אני מבין את המצוקה שלך. אם אתה כבר מטופל גם על ידי פסיכיאטר וגם על ידי פסיכולוג, אני מציע שתסמוך עליהם ותפעל על פי ההמלצות שלהם. יש בעיות ומצוקות שאינן נפתרות במהירות הרצויה, אך עם התמדה ואמונה מגיעים להקלה ושיקום, גם אם זה לוקח יותר זמן. בנוסף, אני מציע שתבקש שיהיה קשר בין הפסיכולוג לפסיכיאטר שלך, כדי שיבחנו וידונו במשותף, בהמלצות הטיפוליות המתאימות עבורך. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה ........................ 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה