פחד וחרדה בנסיעות.....

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/01/2020 | 00:54 | מאת: רונה-לי

לפני כל נסיעה אני חושבת מספר פעמים האם נסיעה חשובה? חייבת לנסוע? וכשאני מתחילה לנסוע מרגישה כאבי ראש ובחילות.. וממש מפחדת שמשהו יקרה.יש הרבה תאונות שמכניסות אותי לפחדים בנסיעה.

רונה לי, ו..ו. ? ? מה השאלה, רונה ? על פי תיאורך הדליל, נראה שאת מגלה אמנם סימנים של "חרדת טיסה" אך לזכותך ייאמר שאת לא נרתעת לחלוטין מטיסות. האם את רגישה וחרדתית מידי גם בנושאים אחרים ?! את יכולה להסתייע בטכניקות להרפיה עצמית (ראי באתר של ד"ר ברוך אליצור) ואם זה לא יספיק, הדרך לבירור ושיפור ההתמודדות שלך תצטרך לעבור דרך פהייה לייעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני מתאים. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוגי קליני בכיר מטפל זוגי בכיר מורשה להיפנוזה 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה