חרדות קושי בתיפקוד .

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/09/2019 | 17:07 | מאת: דניאלה .פ.

שלום רב בת 39 סובלת מחרדות מזה שנים ,אולם שורדת. לפני כ15 שנים "נפילה" כולל אישפוז יום של 3 חודשים שעזר,מאז במהלך השנים התרוממות התחתנתי ילדתי.ואפילו פתחתי עסק ,החרדה והדיכאון תמיד היו ברקע כולל התקפי חרדה . לפני כשלושה חודשים נפילה קשה ללא סיבה אשר מצליחה לקשר אותה לחיי,לצערי. אולם הרגשתי את הקושי מגיע. בכל השנים הנל מטופלת פסיכולוגית +תרופתית( התנסתי במספר רב של תרופות) מחפשת למעשה להכיר אנשים אשר נמצאים באותה "סירה" ומנסים לשרוד את היום יום. לשמוע מה עוזר להעביר את הימים הקשים לתשובתכם אודה

דניאלה לאור הרקע האישי- מקצועי, של קשייך וחרדותייך והתנסותך המגוונת בצורות וכלי סיוע מקצועי שונים, נראה לי שגם ההמלצות שאת מחפשת "כיצד להעביר את הימים הקשים", עדיף שתגובשנה עם הגורמים המקצועיים-טיפוליים, עימם היית או נמצאת בקשר. באשר למשאלתך להיכרות עם.."אנשים אשר נמצאים באותה "סירה" ומנסים לשרוד את היום יום"..אשמח אם משתתפי הפורום, אכן "ירימו את הכפפה" ויצרו איתך קשר, במידה והשארת פרטי התקשרות אצל הנהלת הפורטל - "דוקטורס". ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

15/12/2019 | 20:26 | מאת: אנונימית

אשמח לדבר איתך.. כיצד ניצור קשר???

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה