חרדות,חולשה סחרחורות עקב הורדת כדורים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/09/2019 | 11:15 | מאת: טל

לאט לאט החליטו להוריד לי את הכדורים,ויש לי חרדות סחרחורות כאבי ראש דפיקות לב מהירות אני גם בוכה הרבה ואז זה משתחרר אני בטיפול פסיכולוגי אבל מחפשת דרך עצמאית להתמודד עם התופעה בבית האם אתה יכול לעזור לי?

21/09/2019 | 11:16 | מאת: טל

אשמח לדעת איך להקל על עצמי

טל ראי תשובתי המורחבת לשאלתך הנוספת, הצמודה לשאלה זו.

העזרה הטובה ביותר לטיפול בחרדה ודיכאון היא > טיפול פסיכולוגי, של פסיכולוג קליני מתאים, או במסגרת קופת החולים אליה את משתייכת, או באופן פרטי. טל כ"דרך עצמאית", שאינה מהווה תחליף לטיפול פסיכולוגי מלא, את עשויה להסתייע ב-"טיפים לגולשים" שכתבתי בעבר עבור הפונים ו/או מגיבים בפורום, בקישור הבא > https://www.doctors.co.il/medical-articles/211607/ . בכל מקרה, כיון שאת נמצאת בטיפול פסיכולוגי כדברייך, עדיף שתתיעצי עם הפסיכולוג/ית המטפל/ת בך, כדי לדעת איזה כלים מהכלים הטיפוליים, שעלו במהלך טיפול עשוי להיות מתאים ויעיל יותר עבורך. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה