פחד מפרידה זוגית בגלל פרידות חוזרות ונישנות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/07/2019 | 18:31 | מאת: ליה

אני בזוגיות מורכבת שכללה פרידות, לפני שנה הפרידה האחרונה, ומדי פעם כשיש ריב קשבה במיוחד אני חוששת שניפרד שוב ואז נכנסת למצב גופני קשה מאוד הכולל הקאות, רצון לישון וחוסר תיאבון.. אני רוצה להתגבר ולא יודעת איך

ליה יש ו"חרדת פרידה" ניזונה או מועצמת ממה שקרוי "חרדת נטישה". בכל מקרה, לאור תיאורך וסבלך, רצוי שתפני לייעוץ/טיפול פסיכולוגי. גם טיפול ממוקד וקצר עשוי לעזור לך משמעותית די מהר. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה