זה ראליזציה ,חרדות,ודכאון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/05/2019 | 03:30 | מאת: תמר

שלום ד"ר. אני סובלת שנה מדה ריאליזציה בעוצמות שונות,דיכאון וחרדה קשה. מטופלת בסימבלטה עם שיפור משמעותי. קורה לי שלפתע עולה לי לראש איזו מילה שלא קשורה לאותו הרגע,או לנושא שאני חושבת עליו.פתאום קופצת..ןזה מלחיץ אותי מאוד. רציתי לשאול מה קורה לדעתך?האם זה סימפטום של מתח וחרדה?או שמה משהו אחר יותר נורא.. אשמח לתשובה. תודה

תמר מבלי להכירך מקצועית, אין לדעת מה מקור המילים שעולות לך לפתע לראש. סביר שזה ביטוי למצוקות מהן את סובלת, אך זה ודאי לא "משהו נורא". בכל מקרה, עדיף ורצוי שתתיעצי ישירות עם הפסיכולוג/פסיכיאטר שאת נמצאת בטיפולם.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה