קנאביס רפואי- האם אפשר לקבל?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/04/2019 | 11:35 | מאת: אדווה

שלום רב שמי אדווה ואני בת 36, יש לי נכות נפשית 40%, סובלת מהתקפי חרדה, יש לציין שאבא שלי נפטר ב- 22/8/18 ומאוד קשה לי לתפקד מאז, אני בוכה הרבה ואין לי מצברוח וגם בעבודה קשה לי להתרכז לפעמים. האם אפשר לקבל מרשם לקנאביס רפואי?, יש לציין שנולדתי עם פגיעה מוחית והתסמונת שאני סובלת ממנה נקראית תסמונת האונה הפרונטלית ויש לי גם הפרעת אישיות אורגנית, לפי סעיף 24 ב, 4,5, הכדורים שאני לוקחת נגד חרדה לא עושים לי טוב הם עושים אותי זומבית כתוצאה מהפגיעה המוחית שיש לי. לפני חודש היה לי טיפול שיניים והכדור שהיה לי לא היה בתוקף והתחיל לי התקף חרדה והרגשתי ממש על הפנים. תודה,אדווה!

אדווה, כפי שכתבתי בתשובות שלי לשאלות הסמוכות לשאלתך, אני לא רופא ולכן לא מוסמך ולא מתאים לתת תשובות בעניינים תרופתיים וכד'. מציע שתתיעצי עם הפסיכיאטר המטפל בך או רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה