יוצאים מזה ? כיצד בדיוק ?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/03/2019 | 17:09 | מאת: אייל

אני מתמודד בכל שעות היום עם מתח מלווה בחרדות . אציין שאני מוכר בפסיכי" . ומטופל בתרופו ת . רק אתמול שוחררתי מאישפוז עם הטבה אך לא כמו שציפיתי .. כיצד אפשרי להגיע למצב של רוגע ולךשפר את המצב . יש לי מחשבות שליליות . אשמח להיעזר ולהמשיך לעדכן . תודה ושבת שלום

אייל מצער לשמוע על מצוקתך. כיון שאתה כבר מטופל על ידי פסיכולוגים ופסיכיאטרים, עדיף שתמשיך להתיעץ איתם ואף להתמיד בטיפולים הנפשיים והתרופתיים שהם מעניקים לך. התמדה וסבלנות עשויים ואמורים לסייע ולשפר את המצב.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה