פצעים וגירודים בעפעפיים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/03/2019 | 09:06 | מאת: תמי

בוקר טוב, יש לי פצעים בעפעפיים מגרדים וכואבים בצבעים אדום ומסביב לבן, לקחתי סוגים שונים של תרופות נגד אלרגיה במשך חודשיים ולא עבר,רופא עור שאלה על חרדות ולחצים ואין לי כלום, הכל בסדר.. התופעה באה והולכת במשך כשנה כבר, מה אפשר לעשות? תודה

תמי עולם הרפואה נוטה, לרוב בצדק, להסיק שאם אין הסבר רפואי-פיזיולוגי לסימפטום מסוים, הרי שהוא נובע ממקור נפשי- ריגשי. כמו מתח, לחץ וכד'. כיון שנשללה סיבה פיזיולוגית ידועה לתסמין שאת מתארת, יתכן וכדאי שתתיעצי עם פסיכולוג מתאים, כדי לבדוק היתכנות של מתח/לחץ סמוי כלשהו. אני גם ממליץ לשקול טיפול אפשרי בהיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה