חרדה דיכאון טיפול באמצעות שמן cbd

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/02/2019 | 20:02 | מאת: Kara

שלום נמצאת כבר כ 3 חודשים בטיפול שיחות .. לאחר התיעצות עם פסיכיאטרית שנשלחתי דרך הפסיכולוגית הומלץ לי לקחת t viepax הענין שזה לא התקפים יומיים ואני לא אוהבת כימיה קורה לערך פעמיים בשבוע מצבים בהם זה מגיע לרעידות..הקאות..רפלקסים חהקאה ..בגירוי של מצבים לא סימפטים עבורי.. כנרא רגישות יתר לסביבה.. כך בשנה האחרונה ירדתי כמעט 10 קילו.. מאז שינוי סטטוס הפסיכולוגית והמטפלת לא עשו רושם מכירות ככ את שמן הcbd והבנתי שהוא עוזר למצבים שכאלה ואף מטפל באיזון מערכת העיקול לקחתי מחבר חולה סרטן מעט cbd בצורת עישון שמאוד עזר באותם מצבי קיצון והרגיע אותי מאוד דעתכם בנושא טיפול בחרדות ודיכאון באמצעות שמן cbd ? אשמח לשמוע גם אולי על אלטרנטיביות טבעיות אחרות .. תודה :)

22/02/2019 | 02:00 | מאת: אבי שני

יש שמנים אתריים שכל ענינם הוא טיפול במצבים דומים למתואר ובעיקר שמן קופיבה של דוטרה שמגיב לגוף כמו CBD, ללא תופעות לוואי.

KARA כיון שאני והפורום פסיכולוגיים, איננו עוסקים בטיפולים תרופתיים והשלכותיהם, אלא רק בטיפולים פסיכולוגיים, לסוגיהם השונים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

Kara כיון שאני והפורום םסיכולוגיים, איננו עוסקים בטיפולים תרופתיים והשלכותיהם. אנו עוסקים ומייעצים רק לגבי טיפולים/ייעוצים פסיכולוגיים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

09/06/2022 | 15:56 | מאת: קרן

מחיפוש קצר בגוגל מצאתי מספר חברות שמוכרות CBD אונליין אבל אני לא בטוחה מה לרכוש. אשמח להמלצה רק על בסיס ניסיון אישי, תודה

12/06/2022 | 15:14 | מאת: עדי

אני משתמשת ב CBD כבר מעל לשנה להתמודדות עם חרדה ולחצים וחייבת לציין שזה ממש הציל אותי. קניתי ממספר חברות ולא הרגשתי שינוי כלשהו, כנראה איכות CBD ירודה, ובסוף התפשרתי וקניתי מוצר יקר אבל שבאמת עובד. ממליצה לך לבקר באתר של קנבידי, יש להם שירות לקוחות מעולה וגם מבחר מוצרים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה