חרדה בגלל מחלתו של אבא מה עושים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/02/2019 | 09:12 | מאת: לימור

אבא שלי חולה בדמנציה. מאז יש לי חרדות מהתגובות שלו,אני לא בטיפול ובחורה סך הכל עם חיים טובים ושמחים יש לי משפחה תומכת,חברים,עבודה,הכל מצויין. רק שאבא שלי מתחיל להגיב מידי פעם באלימות אני חרדה מזה במיוחד גם כלפי אימא שלי. הייתי שמחה ללא טיפול עם תוכל לייעץ לי עצה משלך איך אני יכולה באותו רגע בבית להתמודד עם החרדה אשמח לטיפ איך מתמודדים עם חרדה מבחינה מעשית ללא תרופות כימיות או טיפול. אני ממש מקווה שתסכים אתה תעשה בשבילי מצווה מאחלת לך שבת נפלאה תודה

לימור, תוכלי להיעזר ב- "טיפים לגולשים", שנכתבו על ידי והמצויים בקישור הבא > https://www.doctors.co.il/medical-articles/211607/ וכן באתר המעולה, של ד"ר ברוך אליצור (חפשי ב-גוגל) ובעיקר בטכניקות ל-הרפיה עצמית, המצויות בו. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה