זרמים בצד הראש,חרדות ודה ריאליזציה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/01/2019 | 03:37 | מאת: תמר

שלום,לפני חודש קיבלתי התקף חרדה ראשון.לפני ההתקף הרגשתי זרמים בצד שמאל של הראשון,מעל האוזן ולאחר מס שניות ,התקף חרדה. בנוסף מאז אובחן אצלי דה ריאליזציה. שמתי לב שלפני כל התקף חרדה,הסימן הראשון הוא זרם בצד הראש וכאב.רציתי לשאול האם זה הגיוני?לא מצאתי מידע על כך ברשת ואני דיי מודאגת. ניורולוג בדק אותי ולדעתו זה מלחץ,אבל לא עשיתי בדיקות כגון ct או mri. אשמח לתגובה.

תמר הפורום הוא "פסיכולוגי" ולא "רפואי" ! מתח ולחץ נפשי עלולים אמנם לגרום למגוון רחב של תסמינים פיזיולוגיים ונוירולוגיים. אבל, רק רופא ובדיקות רפואיות, המומלצות על ידו, יכולים לשלול או לקבוע, האם יש ומהו הגורם הרפואי-אורגני- ביולוגי של אותם תסמינים. כלומר, עלייך להפנות שאלותייך לרופא אליו פנית או לרופא המשפחה. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה