שאלה איזה טיפול עדיף cbt או nlp

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/12/2018 | 19:24 | מאת: מישהי

ערב טוב, רציתי לשאול איזה טיפול עדיף cbt או nlp להרגשה של "תקיעה" בחיים וחוסר מוטבציה להתקדם בחיים(מתבטא במחשבות שליליות) ובנוסף חרדות ? תודה ואשמח לתשובה

מישהי, גם CBT וגם NLP הן שיטות/טכניקות טיפוליות יעילות, במידה והן מופעלות על ידי מטפל פסיכולוגי/פסיכותירפויטי מתאים ומורשה מטעם משרד הבריאות (!). לכל אחת מהן יתרונות ייחודיים, הניתנים ליישום, על פי אפיוני הבעייה/מצוקה, אישיות המטופל ומיומנות המטפל. אך את זאת ניתן להעריך ולקבוע רק לאחר הערכה מקצועית של המטופל הספציפי ובעיותיו. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה