חרדה משדה תעופה לא מהטיסה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/12/2018 | 00:20 | מאת: חן

אני אמורה לטוס לצערי בפעם הראשונה לבד. טסתי בעבר עם חברים ללא שום חשש. החשש שלי לא מהטיסה אלא מכל התהליך בהגעה לשדה, שמא אטעה או אתבלבל או לא אדע לאן לפנות. בארץ חצי נחמה כי אוכל לשאול אבל בחזור משקשקת מפחד למרות שיודעת אנגלית.. מה היית מציע?

חן לצערי, אני לא מכיר בפתרונות מהירים לבעיות פסיכולוגיות מורכבות ו"ותיקות", כפי שניתן להתרשם מדברייך. יחד עם זאת נסי להיעזר ב- 1. "טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה. 2.האתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל), כולל במיוחד הטכניקות ל"הרפיה עצמית", שהוא כולל. חשוב שתאתרי את זו המתאימה לך ביותר ותתרגלי אותה שוב ושוב עד לרכישת מיומנות של ממש.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה