מתחים וחרדות כמעט כל היום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/12/2018 | 23:02 | מאת: אייל

שלום דר !! סובל שנים ומתמודד בצורה ומצבים קשים מאוד של מתח עצום .. אגב הקלונקס כבר לא מדגדג לי . סובל גם מחרדות כמובן מטופל תרופתית עם הטבה חלקית . לאחרונה התחלתי עם תרופה ג"ילקס עם התחלה של הרגשה יותר רגועה . מה עוד אפשר לעשות והאם הג"ילקס יעזור . מהו המינון של התרופה . ? ובכלל כיצד מתמודדים עם חרדות ומתחים לאורך היום ?? תודה על התגובה ולילה טוב .

אייל הפורום הוא פסיכולוגי במהותו ועל כן לא עוסק בתרופות. על פי תיאורך וכיון שאתה נזקק לתרופות פסיכיאטריות להקלת מצוקתך, סביר שעצות ו"טיפים" לא יספיקו כדי שאכן תסתייע באופן משמעותי. לכן אני ממליץ שתפנה לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים, או במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

23/12/2018 | 10:18 | מאת: אייל

תודה על תשובתך. השאלה היא לאיזה סוג טיפול עליי ללכת? אודה על המלצתך

18/02/2019 | 22:08 | מאת: אנונממית

הי אייל, אני סובלת שנים כבר 2 עשורים מלחץ תמידי.. וטיפול תרופתי לא עוזר לי.. נוכל לדבר??

11/06/2019 | 19:21 | מאת: סובלת

אני סובלת גם כבר 2 עשורים אשמח לדבר..

12/06/2019 | 22:01 | מאת: אייל

שלום אנונימית !! אכן כן בהחלט אשמח לדבר איתך כיצד נבצע זה תהיי בקשר בהצלחה לשנינו

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה