חרדה חברתית קשה והמנעות מקשר עם אנשים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/11/2018 | 23:19 | מאת: ענת

שלום, ביתי בת 18 כבר 3 שנים לא יוצאת כמעט מהבית. ניתקה כל קשר עם אנשים וסובלת מחרדה חברתית קשה. מי ואיך מטפלים בזה? ניסינו cbt וטיפול פסיכולוגי קליני וכלום לא עזר לא התחברה לכלום.

ענת הנפש היא מורכבת ביותר ןכך גם הטיפול בה. לכן חייבים להתאזר בסבלנות, נחישות והתמדה. לעיתים יש גם צורך בהתנסות עם מגוון גישות וטכניקות ואפילו החלפת מטפלים במידת הצורך וההכרח. כדאי גם לנסות מטפל (פסיכולוג קליני) המורשה גם לטפל בהיפנוזה. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה