שיטת טיפול חדשה או ישנה EMDR

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/10/2018 | 20:06 | מאת: אנני

האם אתה מכיר את שיטת הטיפול. האם היא כוללת טיפולים בחשמל? מה רמת ההצלחה שלה?

אנני אני מכיר את שיטת הטיפול EMDR. היא שיטה ותיקה ונחשבת כיעילה במיוחד לטיפול ב"פוסט טראומה". היא לא כוללת טיפולים בחשמל. בכל מקרה, חשוב שהטיפול יינתן על ידי פסיכולוג, פסיכיאטר או פסיכותיפיסט, המכיר גם את השיטה ומטפל בה ולא על ידי כאלו שאינן מומחים מורשים לטיפול פסיכולוגי. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה