אי שקט ומתח מקבלת גם לוריבן

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/10/2018 | 14:40 | מאת: חיה

קבלתי רמוטיב 500 לקחת על אי שקט והתחיל יובש בשפתיים עם אדום וצורב בפנים השפתיים והלשון האם זו תופעת לוואי אופיינית לרמוטיב כמה פעמים ביום לוקחים הכדור 500

חיה, איננו עוסקים בטיפול תרופתי אלא בייעוץ פסיכולוגי בלבד. אם אינך בטיפול פסיכולוגי עדיין ממלץ שתיפני לפסיכולוג קליני מתאים לקבלת טיפול פסיכולוגי. טיפול כזה יכול לייתר את הצורך בתרופות ואז ממילא גם לא יהיו תופעות לוואי. ד"ר מאיר נעמן> 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה