אבא עם דימנציה חרדה לגביו

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/06/2018 | 14:54 | מאת: רינת

שבת שלום אבא שלי חולה בדימנציה והמצב שלו גרוע חס וחלילה ככה אומרים שכל יום יכול לקרות הנורא מכל. אני דיברתי עם הרופאה והיא הוסיפה לי כדור חדש להרגעה ושיפור המצב רוח אבל היא אמרה שזה לוקח זמן. בעקבות המצב של אבא שלי אני רבה הרבה עם אימא שלי ריבים חזקים חרדה יש לי דפיקות לב למרות התרופה הקודמת החדשה וגם התרופה החדשה הזאת שהרופאה הביאה לי אשמח חוץ מתרופות איך אני יכולה להרגיע את החרדה ולהיות פחות חרדה ורגועה גם מבחינה מעשית אני מאוד עצבנית עונה לכל אחד עד כדי קללות קשה לי להרגיע את עצמי דווקא אשמח בדרך עצמאית בנוסף לתרופות ואני דיברתי עם הרופאה על זה אבל חוץ מזה אולי יש לך הצעה איך להרגיע את עצמי מיד שזה קורה אני בלחצים ופחדים לאבד את אבא שלי אבא שלי חשוב לי אני מאוד קשורה אליו לפני כמה חודשים אבא שלי איבד את אחיו ואחותו תוך שבוע זה מכניס אותי ללחץ גם חברים שלו הוא איבד מה עושים במצב כזה באופן עצמאי בנוסף לתרופות? אני ממש ממש אודה לך עם תוכל לתת לי עצה אפילו קטנה שבת נפלאה שתהיה לך

רינת אני מצטער לשמוע על מצבו של אביך וחרדותייך הנילוות. אני מניח שרגישותך החרדתית מוכרת לך מזה זמן רב והיא הועצמה והחמירה בעקבות מצבו של אביך. להתמודדות ראויה ויעילה יותר מן הראוי שתקבלי ייעוץ/טיפול פסיכולוגי של ממש (במסגרת קופ"ח או באופן פרטי) ולא רק "עצות" או אפילו כדורים. להקלה זמנית ונקודתית, תוכלי להסתייע ב"טיפים לגולשים", שבתחתית עמוד זה מימין וכן ובעיקר בטכניקות של הרפיה עצמית, המופיעות באתר של ד"ר ברוך אליצור. (חפשי בגוגל).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה