נגישות
נגישות

התלבטות אם להתחיל עם תרופות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/05/2018 | 15:09 | מאת: אנה

שלום, רציתי לברר אם ממליץ לקחת כדורים. בעבר לקחתי פאקסט 20 מג וקלונקס 0.5 ירדתי מהכל כמה שנים ללא חרדות כלל. שוב חזר.. כבר קניתי ציפרלקס ולורביאן. רופא משפחה רשם..לבקשתי. העניין הוא שיש לי ימים שאני מרגישה מצויין אין חרדות כלום כלום זה יכול להיות 3 ימים של אופטימיות והכל תקין ואז יומיים שלושה שונים של חרדות שבהם אני מתפקדת עם חצי כדור לורביאן. לוקחת רק כשקשה לי . לא חרדות מטורפות אבל גם לא פשוט. אני מתלבטת להתחיל ציפרלקס בעבר השמנתי מאד מהכדורים וסבלתי מאובדן מיניות טוטלי אני מודעת להשלכות של הכדורים. במצבי היית ממליץ להתחיל טיפול תרופתי?

לקריאה נוספת והעמקה

אנה אנו פסיכולוגים ולכן איננו עוסקים בתרופות וייעוץ לגביהן. מה גם שאין אפשרות והצדקה להמליץ על טיפול תרופתי כלשהו מבלי להכיר אותך מקצועית, באופן מקיף ומלא יותר. האם קיבלת או שאת מקבלת טיפול פסיכולוגי ? הפסיכולוג/ית המטפל/ת בך י/תוכל, על סמך היכרותו/ה המקצועית איתך, לייעץ לך לגבי שאלותייך. אם לא, אז מומלץ מאד לפנות לקבלת טיפול כזה. הוא עשוי לייתר את הצורך בטיפול תרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה