בקשת עזרה למצב נפשי שאני לא מצליחה למצוא לו

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/05/2018 | 14:19 | מאת: מיכאלה

בס"ד שלום דר' מאיר אני מבקשת את עזרתך במצוקה שאני נמצאת והיא בעצם פרדוקס. אני סובלת מפוסט טראומה כבר הרבה שנים מעל ל 20.בזמנו לקחתי אומגה 3 בכמות גדולה עד קבלת שטפי דם על פני הגוף ונאלצתי לרדת במינון ולשלב עם האומגה כדור ציפרלקס. כעבור זמן קיבלתי טראומה נוספת על הקיימת ומאז אין לי תחושת רגש (שזאת ברכה),הבעיה היא שאני סובלת מבלק אאוט, מניתוקים (אני מתבוננת על עצמי מהצד ולא מכירה את עצמי, זאת לא אני), ועוד תופעות של מצבי רוח היסטריים וכו'. אני חייבת טיפול אבל הכדורים שמציעים לי מזיקים לי כי הם מורידים עוד יותר את תחושת הרגש שממילא אין לי. האם יש תרופה שלא מפחיתה את הרגש, את החרדות ומצד שני מטפלת בבלק אאוט ובמצבי רוח היסטריים ובניתוקים. תודה מראש

מיכאלה יש תרופה.. וקוראים לה "טיפול פסיכולוגי". טיפול פסיכולוגי מתאים יכול לעזור בפתרון מצוקותייך ואפילו לייתר את הצורך בכדורים. נסי ותיווכחי.

06/06/2018 | 14:55 | מאת: מיכאלה

ב"ה תודה, ניסיתי בעבר ולא הצליח

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה