עזרה בנושא פוביה וחרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/05/2018 | 08:51 | מאת: דניאל

שלום דוקטור יש לי שאלה אני סובל מפוביה של חרדה מלהשאר הרבה זמן ער והדבר מאוד מטריד אותי בתקופה האחרונה התחלתי לסבול בנוסף מהתקפי חרדה דה ריאלזיציה קשות מאוד אני קצת חושש מלשתות כדורים התענינתי בעבר בטיפול CBT ניסיתי אך זה לא עזר מה עליי לעשות בכדי שכל הדבר הזה יחלוף ויעבור לי האם זה הגיוני להיות בלחץ מלהישאר ער האם זה סוג של כפייתיות OCD

דניאל קשה ולא ראוי לנסות ולאבחן בעייתך, רק על פי דבריך הקצרים בפורום. זה גם לא הכרחי. ברור מדבריך שאתה סובל ממצוקה ריגשית-נפשית, המחייבת סיוע מקצועי-פסיכולוגי, גם אם ההתנסות הקודמת שלך בטיפול ב- CBT לא סייעה לך במידה מספקת. מצוקות נפשיות הן גם מורכבות לרוב ועל כן יש והטיפול המתבקש, מצריך יותר התמדה ומחוייבות לתהליך הטיפולי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה