חרדה מכלבים ברחוב ובחצר

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/04/2018 | 15:53 | מאת: נועם

בני בן 22 שנה ומאז הילדות הוא מפחד מכלבים אבל ככל שמתבגר זה לא עובר לו והוא ממש מאבד אשתונות כשהוא מזהה כלב באיזור ומסוגל להתנהג בלי הגיון ולברוח רחוק שמעתי שיש טיפול ממוקד ששמו סי בי טי האם יש משהוא שמטפל בבעיה זאת בשיטה הזאת הקריות? מה עוד יכול לעזור לבן שלי?

25/04/2018 | 15:54 | מאת: נועם

בני בן 11 שנה ולא 22

נועם טיפול ב- CBT אכן מומלץ בד"כ כטיפול מועדף לחרדות, פוביות, מתחים וכד'. תוכל לאתר פסיכולוג מתאים בקריות ע"י חיפוש ב-"גוגל", או דרך האתר "פסיכולוגיה עברית".

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה