לחץ ואי נוחות בחלק האחורי של הראש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/10/2017 | 12:34 | מאת: אבי

מזה כמה זמן תחושה של לחץ בראש ועכשיו עבר לחלק האחורי של הראש מין לחץ מפריע ידוע שאני טיפוס לחוץ ומאד פוחד מכל מיני וטיפוס חרדתי האם זה גם סוג של התקף חרדה ?

אבי זה בהחלט יכול להיות ואפילו די סביר, על פי תיאורך, שזה ביטוי פיזיולוגי אפשרי של התקף חרדה. יחד עם זאת, אם לא חל שיפור בסימפטומים שאתה מתאר, כדאי לפנות לרופא המשפחה שלך, כדי לבדוק ולוודא שאין סיבה ביולוגית-רפואית (גם אם לא משמעותית), לסימפטומים שאתה מתאר.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה