חרדות ודכאון כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/10/2017 | 18:12 | מאת: שוש

שלום רב, אני סובלת מחרדה ודכאון כבר עשר שנים. כיום בת 30. לא מצליחה להחזיק עבודה או לימודים כי כל הזמן יש פאזות דיכאוניות וחרדות קשות. אני מטופלת תרופתית, אך מרגישה לא מאוזנת כבר המון זמן. אני נוטלת אריפליי, אלטרול ולמוג'ין. אני די מיואשת ניסיתי הרבה תרופות ומשהו שם לא מספיק עובד. יש ייאוש וחוסר אנרגיה. בעברי קיבלתי את התרופות: דפלפט, ציפרלקס, זיפרקסה, ויאפקס, סוליאן, פאקסט, וכל התרופות האלו חלקם עזרו והפסיקו להשפיע או לא עזרו כלל. חוששת שניסיתי כבר את כל התרופות ואין עוד משהו שיכול לעזור לי. מה לעשות? תודה מראש.

שוש ניסית הכל לדברייך, אך מה עם טיפול פסיכולוגי ? תרופות יכולות אמנם להועיל, אך עדיין מומלץ לרוב השילוב עם טיפול פסיכולוגי. כידוע, טיפול פסיכולוגי מתאים יכול אפילו לייתר את הצורך בתרופות. למרות ייאושך, הניסיון והידע הקליני מוכיחים שהתמדה טיפולית סופה לנצח !! יש את כל הסיבות להאמין שכך יהיה גם לגבייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה