חרדה מהרדמה כללית והמנעות מניתוח

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/09/2017 | 23:17 | מאת: מיה

שלום ד"ר אני בדרך כלל בחורה חרדתית סבלתי בעבר מחרדה לתקופה קצרה אך יצאתי מזה בעצמי בלי תרופות ועברתי את זה בשלום ,, אני צריכה לעבור ניתוח פלסטי לשיפור הביטחון העצמי זה פשוט חלום שאני בטוחה שיעזור לי להיות מאושרת יותר כיוון שאני נוטה להיות במצב רוח ירוד מאוד בזמן האחרון ,, הבעיה היא שאני מאוד מפחדת מהרדמה פיתחתי מין אמונה שאם יעשו לי הרדמה אני לא אתעורר והגוף שלי לא יעמוד בזה ולמרות שכנועים של חברות שכבר עשו ולמרות שאני באמת לא רואה כל סיבוך בהרדמה דווקא בניתוח זה אבל אני כל הזמן אומרת לעצמי ,, לי זה יקרה ,, לי זה יזיק ,, אני לא אעבור את זה ... מה עושים ???? איך אפשר להתגבר ?? האם חרדה זו ניתנת לטיפול ??? כלכך מאוכזבת מעצמי לכולם יש אומץ ולי אין

למיה חרדתך בענין הרדמה די שכיחה. היא ניתנת לטיפול פסיכולוגי ממוקד (עדיף בגישת ה- CBT). הייתי אף מציע שתסתייעי בפסיכולוג שהוא גם מורשה לטיפול בהיפנוזה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה