סיוטים אצל ילדה בת 13

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/08/2017 | 09:18 | מאת: כנרת

שלון רב, ביתי בת 13 נתקפת לאחרונה בסיוטי לילה. היא מתעוררת בבהלה ומתארת תמונות מפחידות שראתה. ביומיים האחרונים זה החמיר מאד. היא מפחדת להסתובב לבד בבית. מצחצחת שיניים כשאני לידה !! ונתקפת בכי חזק שראתה דמות מאחוריי שרוצה לרצוח אותי. הסיוטים ברובם קשורים לנסיונות הריגה עלי. מה אפשר לעזור לה ? במיידי ולטווח ארוך ?

כנרת אני לא מומחה ומטפל בבעיות של ילדים ובני נוער. אני מציע שתפני לפורום העוסק בייעוץ וטיפול בילדים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה