סלקטיב מוטיזם- אילמות סלקטיבית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/08/2017 | 13:28 | מאת: שלי

הי בתי בת 4 ואובחנה כבעלת סלקטיב מוטיזם. השאלה שלי בנוגע לגן שנה הבאה נאמר לי שעדיף ששנה הבאה היא תהיה עם ילדים שקטנים ממנה- גילאי 3 ו 4 כדי שתרגיש גדולה ותצבור בטחון יש לי אפשרות להעביר אותה לגן של ילדים בגילאי 4 ו 5.. גדולים ממנה ובגילה... עם סייעת שהיא מאד אוהבת שעוברת לגן הזה... ועם 6 ילדים מהגן הנוכחי(שעולים אף הם לגן הזה) - בגן יהיו 28 ילדים לעומת גן של ילדים קטנים עם 35 ילדים ששם היא לא מכירה אף אחד מה יכול יותר להועיל לה? גן עם ילדים מוכרים וסייעת מוכרת וגן קטן יותר? או גן עם ילדים בגילה וקטנים ממנה- שהם 35 ילדים והיא לא מכירה אף אחד אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לייעוץ כלשהו תודה שלי

שלי תחום ההתמחות שלי ושל הפורום הינו בעיקר לגבי התמודדות עם מצבי מתח לחץ וחרדה, של בוגרים. אינני מומחה לטיפול ו/או ייעוץ, לגבי בעיות של ילדים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה