קשיי נשימה וחרדה ממחלות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/08/2017 | 11:03 | מאת: לי

שלום, כבר תקופה מאוד ארוכה שיש לי פחד ממחלות כל פעם פחד ממחלה אחרת עשיתי כבר מספר בדיקות אצל הרופא שכולם היו תקינות כאשר אני בודקת משהו מסוים והוא תקין החרדה שלי עוברת לנושא אחר (שגם הוא קשור למחלות) אני מרגישה שזה ממש פוגע באיכות חיים שלי כל דבר קטן שקורה אני חושבת על הגרוע מכל רציתי לדעת מה יכול לעזור לי מלבד כדורי הרגעה?

לי סליחה על העיכוב בתגובה. מה שיכול לעזוור לך זה ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. רצוי פסיכולוג קליני, המצוי גם בטכניקות של טיפול ב- CBT (התנהגותי קוגניטיבי). את יכולה לקבל זאת, או דרך קופת החולים אליה את שייכת, או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה