הפרעות קצב לב וחרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/08/2017 | 00:58 | מאת: נחמן

שלום אני בן 32 ולפני שנה עברתי דום לב וניצלתי בדרך נס. הושתל לי דפיבילרטור ומאז תוך שנה קיבלתי 7 שוקים בטווחים שונים. זה מתחיל באיבוד הכרה ואז מתעלף לרוב ומקבל שוק. הבעיה הנוספת שאחרי שוק ראשון אני לא מסוגל לעצום את עיניי כי איך שאני עוצם אני מרגיש שעוד שניה אני מאבד הכרה והולך לקבל שוק ונכנס לחרדות מטורפות. היה לי לא מזמן לילה אחד שקיבלתי 4 שוקים בטווח של 4 שעות בבית חולים ואני מאמין שהחרדות רק מוסיפות לזה..הזריקו לי באותו לילה מורפיום נתנו לי כדור וואבן ושום דבר לא עזר...אני אובד עצות. כרגע נתנו לי רק להמשיך עם תרופת סרקור שעושה לי תופעות לוואי.. אשמח לעזרה.

ערב טוב, נחמן אני מניח שאתה כבר מקבל סיוע פסיכולוגי- פסיכיאטרי. אם לא, מומלץ שתבקש ותקבל סיוע כזה, אם במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך, או באופן פרטי. על פי תיאורך, אתה מתמודד עם מצב מורכב המחייב היכרות מקצועית מעמיקה שלך ושל אישיותך, יותר ממה שניתן לעשות, אם בכלל, במסגרת פורום זה או כל פורום אחר.

07/08/2017 | 00:39 | מאת: נחמן

אשמח לקבל המלצה לפסיכיאטר או פסיכולוג..

נחמן איננו מוסרים המלצות שמיות, במסגרת הפורום. אתה יכול לטלפן אליי (054-754-9898) ואשתדל לכוון אותך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה