נטילת כדור ותופעות לוואי שלא עוברות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/07/2017 | 18:04 | מאת: קלי

היי , ותודה מראש על המענה וההתיחסות . עקב מצב נפשי ירוד הרופאת משפחה המליצה לי לקחת כדור בשם סרטרטלין נטלתי אותו בתאריך 5.7 בשעה 18:00 בערך 50 מ״ג וחצי שעה אחרי נטילת הכדור התחלתי להרגיש יובש בפה כבדות עייפות בלתי רגילה טשטוש בראיה , דופק מהיר . כאילו אני ממש שיכורה ומסטולה נלחצתי מאוד והחלטתי להפסיק לקחת את הכדור יש לציין שלקחתי כדור אחד בלבד!!! והתופעות לא עוברות עד עכשיו מחר זה כבר שבוע שלם ככה התחלתי בנוסף להיכנס לחרדה שזה לא יעבור לי ההרגשה הזו ושאני עומדת להשתגע אני אמא לתינוקת קטנה אני רק רוצה לחזור להיות מה שהייתיי לפני נטילת הכדור אני מרגישה שזה שואב ממנה הרבה כוחות אני פשוט בדיכאון האם זה יעבור ומתי ??? האם אני יחזור להיות כמו שהייתי ?!? אני מפחדת להישאר ככה בתופעות האילו כול הזמן ושהכדור פגע בי במשהו .. אודה על מענה מהיר שיכול להרגיע אותי קצת תודה

קלי לא ברור למה את מתכוונת באומרך שאת סובלת מ"מצב נפשי ירוד". בהיותי פסיכולוג, אני והפורום איננו עוסקים בתרופות. יחד עם זאת הריני משוכנע ש"תופעות הלוואי" שאת מתארת והנמשכות לכאורה גם בהווה, שוב אינן קשורות לתרופה שנטלת, כדברייך, פעם אחת בלבד. מומלץ מאש שתיפני לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים. הטיפול עשוי לעזור לך די מהר ואף לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה