כדורי הרגעה עם גלולות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/03/2017 | 21:32 | מאת: רעיה בן

שלום, קיבלתי מרשם לכדורי הרגעה בשם קסנאגיס לשימוש כנגד חרדת טיסה. בעלון קראתי שיש ליידע את הרופא בין היתר על נטילת גלולות. הרופא לא שאל אותי על כך ולא אמר שיש בעיה כלשהי לקחת אותם. האם אני יכולה לקחת את הכדור? (אני לוקחת גלולת יאז. יש לי טיסה בשבת ולא אוכל לפגוש את הרופא לפני כן)

רעיה אנו פסיכולוגיים ולא פורום רפואי. כך שאיננו עוסקים בתרופות. תצטרכי להעביר שאלתך לפורום רפואי מתאים, או פשוט להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. בכל מקרה, טיפול פסיכולוגי בחרדות, מכל סוג שהוא, עדיף בדרך כלל מטיפול תרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה