מומחים שלא למדו ?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/08/2000 | 03:50 | מאת: אנונימוס

האם זה נכון שיש בעלי תואר מומחה ברפואת שינים שקיבלו את התואר בלי לימודים ובלי בחינות ? אנא תשובתך. איך אפשר להבדיל בין המומחים ?

19/08/2000 | 08:28 | מאת: ד"ר גרינבאום

אנונימוס יקר תשובה מוסמכת תינתן לך בהקדם לאחר שאברר את נשוא השאלה עם הגורמים שהוסמכו לכך .

19/08/2000 | 19:38 | מאת: ד"ר גרינבאום

אני בטוח מי האנונימוס ששואל.(להלן תשובתו של מנהל האגף לבריאות השן במשרד הבריאות דר' ש.פ. זוסמן). התשובה היא כן. ב 1977 כאשר התקנות הותקנו, קיבלו תואר מומחה מורים בכירים בבתי הספר לרפואת שיניים, ורופאי שיניים שהתמחו בתחומים השונים (חלקם בחו"ל) ועסקו רק בכך. דבר זה נקרא 'דור מדבר'. אין שום צורך להבדיל בין המומחים השונים. אין מדובר בתחרות, מי יותר מומחה, התלמיד או רבו, זה שלימד אותו. כל אדם יפנה לטיפול למומחה שנהנה מאמון רופא השיניים המטפל שלו, או שלו עצמו. אם מטופל סקרן לגבי תולדות העבר של המומחה, שישאל אותו.

מנהל פורום רפואת שיניים