מיבחן סיעות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/07/2003 | 13:27 | מאת: אלה

איזה סוגי דבקים קבועים יש ? איזה סוגי סתימות זמניות יש?

17/07/2003 | 17:39 | מאת: ד"ר גרינבאום

אלה שלום .זה איננו הפורום להשלמת הקוריקולום של קורס לסייעות לרופא שיניים .אשתדל לשלוח לך חומר הבייתה בהקדם .

18/07/2003 | 19:37 | מאת: sagit

היי אלה, אני מבינה שאת הולכת לעבור את המבחן הממשלתי לסייעות, אני סיימתי את הקורס לא מזמן אז ככה שהחומר עוד טרי אצלי בראש דבק קבוע שקיים הוא צינק פוספט צמנט שמשמש להדבקת כתרים,גשרים ומבנים וסוגי הסתימות הזמניות שיש הם: קוידנטין, קולטזול צינק אוקסיד אוגנול ו IRM או החומר החדיש יותר IRC מקווה שעניתי לשאלותיך..... בהצלחה במבחן!

02/01/2014 | 14:14 | מאת: מזך

מבחן

מנהל פורום רפואת שיניים