צל"ש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/12/2000 | 20:13 | מאת: שירלי

מידי פעם אני עוברת על הפורמים השונים, ברצוני לציין לטובה את התשובות הארוכות והמלאות של רופא השיניים בפורום הזה, קשה למצוא תשובות כאלה בפורמים באחרים, אם בכלל.

25/12/2000 | 01:48 | מאת: ד"ר גרינבאום

שירלי שלום. תודה על המילים הטובות שלך , שהן, אגב - כל שכרי על המאמץ והזמן שאני משקיע בפורום מתוך מחוייבות לציבור הפונים ולבריאות הפה והשיניים שלהם .

25/12/2000 | 12:52 | מאת: אורי

אכן, מנהל הפורום נוהג לענות בעריכות ןמשתדל להשיב עד הפרט האחרון. כמוך וכמו רבים אחרים, אני נעזר בפורום הזה ובאחרים. גם בפורומים אחרים, כאשר נדרשתתשובה מפורטת, היא אכן מתקבלת, אך לעיתים התשובה הקצרה ביותר היא הרלוונטית. דוקא האפשרות לשאול את השאלה בשורת הנושא ללא צורך להשתמש בתוכן", חסרה לי. ובכל זאת, מנהל פורם נכבדי, כה לחי.

25/12/2000 | 16:40 | מאת: שירלי

אתה יכול לשאול שאלה קצר בשורת הנושא, ובתוכן לשים נקודה,

מנהל פורום רפואת שיניים