למי עלי להפנות תלונה נגד רופא שיניים מדימונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/01/2000 | 16:55 | מאת: גליה

טופלתי בבאר שבע על ידי רופא שיניים מדימונה והטיפול נכשל ? למי עלי להפנות את התלונה כדי לקבל חזרה את כספי ?

27/01/2000 | 17:50 | מאת: ד"ר גרינבאום

גליה היקרה ! תלונות נגד רופאי שיניים על רשלנות רפואית יש להפנות ל:אגף לבריאות השן לשכת הבריאות המחוזית רח' החלוץ 136 באר שבע ת.ד 10050 . במקביל אני ממליץ לך להפנות עותק נוסף של תלונתך להסתדרות לרפואת שיניים סניף תל אביב (לאחרונה הפכה באר שבע והנגב שכונה של תל אביב אליבא דראשי הר"ש) ועדת האתיקה רח' בר כוכבא 49 תל אביב . במידה והרופא שטיפל בך חבר בהר"ש (30% מרופאי השיניים בנגב חברים בהר"ש) יטפלו הם ביעילות רבה בתלונתך ויקבעו את ההחזר שמגיע לך אם בכלל תוך פרק זמן סביר ! אם לא תיבני מהר"ש עומדת לך עדיין האפשרות לפנות לערכאות משפטיות ! אני מאחל לך הצלחה בבירור תלונתך !

מנהל פורום רפואת שיניים