יחסי מין בבהריון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/01/2000 | 16:14 | מאת: יפית

האם מותר לקיים יחסי מין מלאים בזמן הריון ( שבוע 18-20 ) ? ו ואם כן באיזה תנוחה עדיף ?ו והאם זה נכון שאורגזמות משפיעות באופן חיובי על העובר ?י

27/01/2000 | 16:42 | מאת: ד"ר גרינבאום

לצערי אין יחסי מין בתחום עיסוקי המקצועי כרופא שיניים !בתחום זה אני יודע רק לשאול כמוך? ע"מ שתיענה -אני מעביר את השאלה לפורום רפואת נשים למנהל הפורום דר' פוקס שחזקה עליו שהוא מתמצא בתחום זה !

27/01/2000 | 16:51 | מאת: גליה

טופלתי על ידי רופא שיניים בבאר שבע והטיפול נכשל ! למי עלי לפנות כדי לקבל את כספי בחזרה ?

27/01/2000 | 22:53 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

יפית שלום רב במהלך הריון מותר לקיים יחסי מין באופן רגיל אלא אם הדבר גורם לדימומים . התנוחה המועדפת היא זו הנוחה לך ולבן זוגך. לא ידוע לי על השפעה חיובית של אורגזמות על העובר למעט השפעה חיובית על האם.... . כח עוד אין ארועים חריגים כפי שציינתי כמו דימום או התכווצויות רחמיות, ניתן לקיים יחסי מין כרגיל. נוזל הזרע מכיל בין היתר חומר שנקרא פרוסטגחנדין המשמש אגב באופן תרופתי על מנת לגרום לזירוז לידה ולכן יש מספר עבודות המראות שנוזל הזרע בשלבי סיום ההריון, יכול לגרום לצירים.

מנהל פורום רפואת שיניים