שיניים שבורות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/12/2000 | 08:27 | מאת: ניסים י.

בתי בת ה - 8 נפלה ושברה חלק משתי השיניים הקדמיות. האם בגילה ניתן לטפל בשיניים השבורות?

17/12/2000 | 16:32 | מאת: ד"ר גרינבאום

ניסים שלום . עליך להביא את בתך לרופא שיניים בהקדם האפשרי לבדיקה ובמידת הצורך לטיפול .אם לא ימצא צורך יתקיים מעקב רנטגני וקליני אחרי התפתחות השורש עד להחלטה מה לעשות בשן

19/12/2000 | 22:04 | מאת: רינה

שלום לך, יש לי כמה שיניים שבורות. כתוצאה של הזנחה. נכון יותר הן התפוררו מעצמן. האם בגילי ניתן להחזיר אותן לקדמותן, או שאני צריכה לעקור אותן? אני בת 46 וסובלת מפחדים איומים מרופאי שיניים וטיפולי שיניים, מה אפשר לעשות נגד זה ואיך בכלל אני יכולה להגיע לטיפול? האם יש איזה טיפול בו לא אהיה בהכרה? אני חייבת לפתור את הבעיה ואני לא יודעת איך. האם יש לך המלצות על רופאי שיניים טובים בנתניה?. אני לא מסוגלת לברר אפילו, אני מקבלת התקפי חרדה כשאני עוברת ליד שלט שמודיע על רופא שיניים ואני זקוקה כל-כך. אתה יכול לעזור לי באיזה עיצה? אני די נואשת. תודה לך בעד תשומת הלב, רינה

מנהל פורום רפואת שיניים