פה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/06/2000 | 08:09 | מאת: רות

אל מנהל הפורום שלום רב באחד הפורומים ראיתי שאתם יכולים להמליץ על מומחים אשמח מאוד לקבל המלצה בתחום רפואת פה באיזור חדרה. תודה מראש תבורכו על עשיתכם באתר זה.

17/06/2000 | 08:29 | מאת: ד"ר עודד שרון

לרות שלום! מומחים לרפואת הפה הינם: ד"ר לביא גבריאל מבית יצחק ,ד"ר אריאל שנרך מרח' הירקון 15 חיפה ( את ד"ר שנרך תוכלי למצוא גם בפה ולסת ברמב"ם). שתהיי בריאה עודד שרון.

17/06/2000 | 10:45 | מאת: ד"ר גרינבאום

לפי בקשתך אשתדל להכין רשימה עדכנית של מומחים לרפואת הפה לפי אזורי מגוריהם ו/או עבודתם -זאת כדי לידע את הציבור וכדי לא להפלות מומחה זה או אחר .

מנהל פורום רפואת שיניים