השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/11/2000 | 14:08 | מאת: שרון

חסרה לי הרבה עצם כדי לבצע השתלת שיניים רגילה. המליצו לי שיטת "הזזת תעלת העצבים" . אני די חוששת מתופעות האלולות להגרם , כמו שיתוק חצי שפה תחתונה. האים כדי לנסות?

19/11/2000 | 14:41 | מאת: ד"ר גרינבאום

שרון שלום. שאלתך תופנה לפרופ' בודנר מנהל כירורגיית פה ולסת במרכז רפואי סורוקה נקווה שתשובתו תגיע בהקדם האפשרי לפורום .

19/11/2000 | 14:41 | מאת: ד"ר גרינבאום

שרון שלום. שאלתך תופנה לפרופ' בודנר מנהל כירורגיית פה ולסת במרכז רפואי סורוקה נקווה שתשובתו תגיע בהקדם האפשרי לפורום .

21/11/2000 | 18:36 | מאת: margaret

שרון שלום לך, מי כמוני התלבטה והתחבטה בנושא זה. אשמח, אם תרצי, להמליץ לך על מומחה בתחום שעשה מה שרוב הרופאים הרימו ידיים. שיהיה לך יום טוב.

21/11/2000 | 21:22 | מאת: ד"ר גרינבאום

אם מדובר ביחצנות לרופא שיניים מסויים הנוגדת לכאורה את החוק הקיים והחדש בנושא פרסומת ברפואת שיניים -זו איננה הכתובת .

22/11/2000 | 14:14 | מאת: שרון

אני יותר מאשמח לשמוע את המלצותיך, תודה.

23/11/2000 | 10:56 | מאת: יואל

גם אני אשמח על מה נלחץ הרופא הנכבד? האם המומחים שלו קודמים לרופא אשר כבר הוכיח את עצמו כיעיל למטופלת מרגרט?

מנהל פורום רפואת שיניים