שיניים עקומות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/06/2000 | 12:17 | מאת: שאול מחיפה

שלום רב, אני בן 27 ומגיל צעיר אחת משתי השיניים הקדמיות העליונות בפי עולה על השנייה, דבר זה נוצר עקב צפיפות שיניים בפי במהלך צמיחת השיניים בגיל צעיר והבעייה לא טופלה ע"י שום רופא או אוטודנט מעולם. דבר זה מפריע לי מאוד שכן חיוך רחב עם שיניים עקומות אינו דבר יפה ומעורר סלידה מצד המין השני. אני נמצא אמנם כיום במערכת יחסים עם בחורה כבר שנה וחצי, אך הדבר עדיין מפריע לי וגם קצת לה. חברתי הציעה כי אלך לבקש יעוץ בנושא מרופא שיניים או אורטודנט וכי אולי יש דרך לפתור את הבעייה. אני מוכרח לציין שגשר רגיל לא בא בחשבון מסיבות אישיות וחזותיות והייתי רוצה לדעת האם קיים איזה שהוא ניתוח שניתן לעבור על מנת ליישר שיניים אלו או אפילו להחליפן המידת הצורך? תודה, שאול מחיפה.

02/06/2000 | 13:51 | מאת: ד"ר גרינבאום

שאול היקר. מהתיאור שלך עולה שאתה מחפש פתרון מהיר ואלגנטי לבעיה אורטודוטית שלא טופלה בעבר. אני מתקשה לחשוב על פתרון של ניתוח לצפיפות קדמית של השיניים שלך . אני מציע שתפנה לרופא השיניים שלך ע"מ שיחשוב על פתרון בעצה אחת עם מומחים לאורטודונטיה ושיקום הפה .יכול להיות ששילוב יצירתי של הטיפול שלהם יביא לך מזור ופתרון מהיר לבעיה. אני מאחל לך הצלחה בטיפול ותוצאות מהירות ואסטטיות .

03/06/2000 | 22:23 | מאת: ד"ר רוזנווסר רונן

שאול שלום! ניתן לעשות גשר ליישור שיניים מהצד הפנימי של הפה פרטים תוכל למצוא ב www.dentalinfo.co.il/lingualortho.html

מנהל פורום רפואת שיניים