בקיעת שן קבועה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/04/2002 | 12:00 | מאת: טל

שן חותכת עליונה של בני נמצאת כבר זמן רב בחניכיים (עברו כתשעה חודשים מאז נפלה שן החלב), לאחרונה, לפני כשבוע, הבחנתי שהחך הופך להיות כחול, והשן עדיין לא בקעה (יש סימן קלוש בתחתית החך). . הערה - לפני חודש ביקרתי בקשר לשן הזאת אצל רופא שיניים שהציע להמתין עוד שלושה חודשים. האם תוכל להסביר לי מהי משמעות הדבר ואם עליי לנקוט בפעולה כלשהי. תודה.

17/04/2002 | 16:57 | מאת: ד"ר גרינבאום

טל שלום. חסרים לי נתונים :בן כמה הבן ? איזו שן לא בוקעת (באיזה אזור (חותכות ניבים טוחנות )?

מנהל פורום רפואת שיניים